#

Logo
Více než 55 receptů    

Na co máte chuť?

Vyberte si zde


Reklama:


Žampionová polévka

Vytisknout

Informace

Známka: 2

Autor receptu: admin Příprava receptu: 30 min.
Počet porcí: 4x Kategorie: Polévky

Náhled

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Petrželovou nať nasekané nadrobno. Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli a petrželovou nať.
Přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony a 5 minut dusíme. Potom posypeme hladkou moukou, opražíme a zalijeme kuřecím vývarem. Ochutíme solí a pepřem.
Po uvaření polévku odstavíme a vmícháme smetanu.

Seznam surovin

200 g žampionů, 1 cibule, petrželová nať, 1 ¼ l kuřecího vývaru, 1 lžíce oleje, hladká mouka, mletý pepř, sůl, 1 dl smetany

Poznámky k receptu

Podáváme s opraženými žemlovými kostkami.


Oznámkujete recept jako ve škole

1
2
3
4
5
Celkem oznámkovalo uživatelů: 453 x


Diskuze


Tento recept nemá žádný komentář!



Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé!


Reklama


Reklama

Copyright © 2012, Všechna práva vyhrazena
Kontakt | Reklama

Foto:

Image: Free image courtesy of FreeDigitalPhotos.net
Image: www.sxc.hu/